ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Οι Δικές μας Αντιπροσωπείες

Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τον νέο κυνηγό αλλά και τους παλιούς που θέλουν να αγοράσουν ένα όπλο και λόγο της σημερινής κακής οικονομικής κατάστασης στραφούν σε  μεταχειρισμένο όπλο  ή καινούργιο αλλά αμφιβόλου προελεύσεως, ποιότητας και αξιοπιστίας, σας προσφέρουμε από τον καλύτερο κατασκευαστή όπλων της Ιταλίας τον Isodoro Rizzini  τα όπλα  F.A.I.R      S.P      που είναι 100% Made in Italy με πολύ καλό ζύγισμα, με μεγάλους κώνους προσαρμογής (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ) και πολύ προοδευτικούς με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ μεγάλη μείωση του λακτίσματος έναντι άλλων εταιρειών.  Τα στόμια των καννών είναι απόλυτα ευθεία ενώ εσωτερικά οι κάννες είναι πολύ καλά λειασμένες . Όλα τα όπλα F.A.I.R  προσφέρονται σε μονοσκάνδαλα   με επιλογέα αλλά και σε δισκάνδαλα.   

Επισημαίνουμε ότι τα όπλα μας δεν είναι απλώς καλά αλλά είναι τα καλύτερα της αγοράς και μπορείτε να τα αγοράσετε άνετα και χωρίς να έχετε ενδοιασμούς , γι’αυτό  σας δίνουμε μια καλή ώθηση με  ΕΚΠΤΩΣΗ 15% σε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα που υπάρχουν στο κατάστημά μας για να τα αγοράσετε και όταν πράγματι δείτε ότι είναι όπως ακριβώς τα γράφουμε και είσαστε ευχαριστημένοι να τα προτείνετε και στους φίλους σας.

Επίσης,  βάζουμε κατά διαστήματα προσφορές με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στα όπλα, καθώς και προσφορές στα είδη ένδυσης και υπόδησης,  με εκπτώσεις  από 15% έως 50%  σε ορισμένα προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκπτώσεις και τις προσφορές μας για όσους δεν μπορούν να μας επισκεφθούν,  μπορείτε να επικοινωνήσετε  στα  τηλέφωνα: 2109623308-2109613154.

 

F.A.I.R
Μοντέλο: Premier
Κατασκευαστής: -
LOWA
Μοντέλο: RENEGATE
Κατασκευαστής: -
LOWA
Μοντέλο: RENEGATE
Κατασκευαστής: -
NAVARO 34
Μοντέλο: 34g
Κατασκευαστής: -